Скандал у приватному ліцеї Дніпра: як директорка розмовляє з учнями

Опубликовано Треплов Валерий - сб, 21/09/2024 - 09:06
о

«Я хочу, чтобы ти нассал папе в тапки», «Я тебя перехерячу стулом»_ саме так “розмовляла” з учнями директорка приватного сучасного ліцею у Дніпрі. Відео з нецензурною лексикою розлетілося по всім соцмережам, що і привело до скандалу. Після цього директорка виклала пост, де зазначила, що не шкодує про сказане, ба більше, повторила б це знову, адже це робить її популярною.

Дніпровський ліцей сучасної освіти на вустах у всього міста. У мережі з’явилося відео скандалу де директорка Аліна Кирпале страшенно лається на учнів.

«Вони стоять ось тут тримають, ось тут двері зачиняють, вікно зачиняють. Кип’яток вмикають та влаштовують баню. І мене звісно починає крити, адже до мене підходило 4 вчителя, котрі вже просто підійшли та кажуть Аліно Василівно , ми вже нічого не можемо зробити, тільки ви їх можете привести до ладу. Відкрита вода пар, а що могло би бути далі? А як би їх вдарило током? Як би почалась пожежа? Але це ж діти вони такі беззахисні, тільки їм 15-16 років, а через 2 роки вони будуть повнолітні, а що за 2 роки зміниться, якщо вони вже таке чудять?» — розповіла Аліна Кирпале, директорка ліцею.

Жінка наголошує, що такі хуліганські випадки не перші, ба більше, торікдітей хотіли відрахувати, але батьки благали їх залишити, адже це не перший заклад, який вони змінюють.

«Все літо мені батьки вмовляли їх залишити і я їх залишила, бо я людина, я ж теж матір і прекрасно розумію, коли в тебе є дитина і ти не знаєш, що з нею робити. Виховання це суспільство і батьки, а те що ми маємо бидлоту це все йде від суспільства. Вчитель дає знання, а дитина обирає вже сама брати ці знання чи ні», — сказала Аліна Кирпале.

Поспілкуватись з тими на кого лаялась директорка не вдалось, учнів у ліцеї не було. Інші діти, щоправда у присутності директорки, кажуть, що їм тут подобається.

«Гарна школа нам все подобається. Гарні вчителі», — розказали діти.

А поза класом стають більш відверті.

«Мабуть це розпочали діти, але і директор міг перетапатимежу, що він дуже сильно кричав», — сказали учні ліцею.

Про свої слова директорка не шкодує, ба більше вона каже-повторила би це ще раз.

«А я задоволена цим скандалом. Знаєте чому? Бо зараз у мене рейтинг краще ніж у президента», — розказала директорка ліцею.

За матеріалами ДніпроTV.