Вулиця Василя Сулими у Дніпрі – яскравий приклад програми «Місто без окраїн»: нині там триває ремонт аварійної дороги

Опубликовано Треплов Валерий - вт, 17/09/2024 - 14:38
о

Дніпро продовжує ремонтувати аварійні дороги. Місто робить усе, аби попри виклики воєнного часу і пішоходи, і водії могли безпечно пересуватися. 

Нині один із акцентів – ремонт аварійних доріг у віддалених мікрорайонах. Таке оновлення триває по вул. Василя Сулими. Там понад 50 років мешкає Лада Губа. Жінка каже, останні роки були величезні ями, які важко було не те, що об’їхати, а й навіть обійти. 

«Після злив у цих ямах лишалась вода. Дороги були вщент розбити. А останній ремонт тут робили років 20 тому. Тож ми і не мріяли, що в нас почнуть оновлювати дорогу. Коли комунальники почали тут щось робити, я думала, що вони просто засиплять щебенем і все на цьому закінчиться. Але ні, вони вкладають новий асфальт — і я тоді взагалі «прозріла». Не очікувала, що в нас буде ось така краса. Ми дуже вдячні», — ділиться враженнями місцева мешканка Лада Губа. 

Ця вулиця стала однією з 5, які за програмою «Місто без окраїн» оновлять до кінця цього року. 

«Ми отримали багато звернень щодо ремонту цієї вулиці, тож цьогоріч внесли її до переліку на поточний ремонт. Робимо ділянку від вул. Казахстанської до вул. Щитової. Тут ми повністю до кінця вересня оновимо асфальтне покриття дороги завдовжки близько 2 км та загальною площею 10 тис. кв. м. Ця вулиця йде паралельно вулиці Передовій. І хоча вона не використовується як транзитна, але має два заїзди на Передову. Загалом роботи ми плануємо завершити до кінця тижня. А до кінця року, як і планувалось, матимемо близько 300 відремонтованих обʼєктів по Дніпру. З них 10 вулиць – це комплексний ремонт», — розповів заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.