На Центральному ринку “Озерка” в Дніпрі триває сезон кавунів. Місцевий продавець Денис Щербина поділився власним досвідом та порадами, які допоможуть покупцям обрати стиглий кавун. Основний акцент він робить на стані хвостика: якщо він зелений, це свідчить про свіжість кавуна. Додаткова вказівка на зрілість — жовта пляма на поверхні, яка утворюється при дозріванні на сонці, а не в умовах сховища. Денис також зазначив, чи блискає шкірка кавуна, адже здоровий блиск є ознакою доброї ягоди.
Як обрати стиглий кавун на ринку у Дніпрі

Опублікувати у
Їжа
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Їжа
У Дніпрі страви із сарани: кулінарний тренд чи вимушена необхідність?
Опубліковано
dpchas_admin
Опублікувати у
Їжа
Масовий продаж сарани на ОЛХ: українці перетворюють нашестя на бізнес
Опубліковано
dpchas_admin