У Дніпрі страви із сарани: кулінарний тренд чи вимушена необхідність?

У Дніпрі страви із сарани: кулінарний тренд чи вимушена необхідність?

У Дніпрі місцеві кухарі трансформують нашестя сарани у кулінарний тренд. За даними «Суспільного», шефи експериментують із комахами, використовуючи їх у різноманітних стравах.

У деяких регіонах України сарана перетворилася зі звичайної загрози на подразник для гастрономічних новацій. Шеф-кухарі в Дніпрі вже пристосувались до умов і почали підходити до наявного ресурсу креативно, пропонуючи місцевим гурманам страви з сарани, стандарт для кухонь багатьох екзотичних країн.

Старі 5 копійок: як цінні монети можуть обернутися на великі гроші

Старі 5 копійок: як цінні монети можуть обернутися на великі гроші