Від кухні до фронту: історія шеф-кухаря та батька трьох дітей

Від кухні до фронту: історія шеф-кухаря та батька трьох дітей

Шеф-кухар ресторанного комплексу та батько трьох дітей, з двадцятирічним досвідом роботи, самовільно приєднався до збройних сил та провів 215 днів на передовій. Чоловік захищав Україну у таких місцях як Плавні, Степногірськ та Кам’янське. Після повернення з останньої, 84 денної ротації, він розповідає про свій досвід. Його задача включала копання окопів глибиною до чотирьох метрів і утримання оборони під час спроб противника прорвати лінію фронту.

У Дніпрі відбудеться благодійний забіг на Святого Миколая

У Дніпрі відбудеться благодійний забіг на Святого Миколая