Шеф-кухар ресторанного комплексу та батько трьох дітей, з двадцятирічним досвідом роботи, самовільно приєднався до збройних сил та провів 215 днів на передовій. Чоловік захищав Україну у таких місцях як Плавні, Степногірськ та Кам’янське. Після повернення з останньої, 84 денної ротації, він розповідає про свій досвід. Його задача включала копання окопів глибиною до чотирьох метрів і утримання оборони під час спроб противника прорвати лінію фронту.
Від кухні до фронту: історія шеф-кухаря та батька трьох дітей
Опублікувати у
Дніпро
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Дніпро
Масове замінування у Дніпрі: перевірено ключові об’єкти міста
Опубліковано
dpchas_admin
Опублікувати у
Дніпро
Планові відключення води та світла у Дніпрі 28 жовтня
Опубліковано
dpchas_admin
