Юлія Середа, мешканка Дніпра, перетворила біль втрати на створення унікального сімейного бізнесу, присвяченого пам’яті її сина, який загинув, відстоюючи Україну. Сироваріння стало не тільки способом пам’ятати, але й зміцнити сімейні традиції.
У 1990-х роках Юлія вже виготовляла сири домашнього приготування. Її син завжди із захопленням їх споживав. Після його смерті, вона вирішила повернутися до цієї справи, тепер уже на професійному рівні. Зараз в її асортименті — 30 різновидів сирів, кожен із яких має особливий смак та історію.
Проект виявився успішним, адже гурмани міста оцінили на смак якість продукції. Сирна продукція Юлії знайшла своїх покупців не тільки у Дніпрі, а й за його межами.
