У Дніпрі до кінця року планують звузити вулицю Степана Бандери: як працюватиме транспорт

Опубликовано Треплов Валерий - сб, 05/10/2024 - 11:07
1

У Дніпрі готуються до ремонту трамвайної лінії, що спричинить зміни у русі транспорту та тимчасове звуження проїжджої частини. Зокрема, на вулиці Степана Бандери, поблизу будинку №14, планують обмежити рух у напрямку проспекту Лесі Українки, а на перехресті цього проспекту — перекрити дорогу у бік проспекту Олександра Поля. Також буде тимчасово закрито бульвар Батальйону Дніпро в обох напрямках, – пише «Наше Місто» з посиланням на сайт міськради.

Ремонтні роботи попередньо триватимуть з 10 жовтня 2024 року до 1 січня 2025 року. Водночас буде змінено маршрути громадського транспорту:

  • трамваї №12 курсуватимуть від заводу Металовиробів до вулиці Сікорського;
  • маршрут трамваїв №14 продовжать від Західного до вулиці Степана Бандери;
  • трамваї №5 та №17 тимчасово не їздитимуть;
  • тролейбуси №4 рухатимуться у напрямку Соборної площі через вулицю 128 Бригади Тероборони та проспект Дмитра Яворницького;
  • тролейбуси маршруту “А” їхатимуть у напрямку площі Героїв Майдану через проспект Лесі Українки, вулицю 128 Бригади Тероборони та проспект Дмитра Яворницького.

Крім того, зміняться маршрути автобусів №32, №32К, №33, №40, №73, №87Б та №109.

Перед початком робіт мають бути встановлені огорожі з сигнальним освітленням, забезпечено безпечний рух для пішоходів, а також збережені існуючі інженерні мережі. Після завершення робіт територію приведуть до ладу.

Наразі документ ще не підписаний, тому ремонтні роботи не можуть розпочатися, доки рішення не набуде чинності.