Кривий Ріг оплакує загиблих: 27 вересня внаслідок ракетного удару загинуло четверо людей

Опубликовано Треплов Валерий - сб, 28/09/2024 - 16:14
о

27 вересня російські окупанти в черговий раз скоїли злочин проти мирного населення, завдавши ракетного удару по Кривому Рогу. Внаслідок атаки було повністю зруйновано будівлю районного управління поліції, пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру міста. Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пошуково-рятувальні роботи на місці трагедії сьогодні були завершені, повідомляє «Наше місто» з посиланням на його допис у соцмережах.

На жаль, внаслідок російського терору загинули четверо людей. 30 вересня в місті оголошено день жалоби. Трьох постраждалих госпіталізовано в стані середньої тяжкості.

Однак, рятувальники продовжують працювати над розбором завалів та ліквідацією наслідків обстрілу. Загалом було вивезено понад 650 тонн будівельного сміття.

Кривий Ріг переживає важкі часи. Однак, місто демонструє незламний дух і згуртованість. Мешканці підтримують один одного, допомагають постраждалим і разом долають наслідки російської агресії.

Сергій Лисак висловив щиру подяку всім, хто долучився до ліквідації наслідків обстрілу: рятувальникам, правоохоронцям, медикам, волонтерам та всім небайдужим громадянам.

Важливо пам’ятати, що кожен такий обстріл – це чергове свідчення злочинної сутності російського режиму. Ми ніколи не забудемо загиблих і зробимо все можливе, щоб покарати винних.

За матеріалами Наше Місто.