Повернувся на щиті: на війні загинув Герой з Кривого Рогу

Опубликовано Треплов Валерий - сб, 28/09/2024 - 12:25
ло

Жорстока війна забирає життя відважних синів і доньок України, що встали на її захист заради нашого мирного майбутнього. У прес-службі підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомили трагічну новину – 7 жовтня 2023 року на війні загинув Федір Тарутін, пише «Наше місто».

Життя мужнього захисника обірвалось поблизу населеного пункту Новопрокопівка, Пологівського району Запорізької області. Певний час він вважався зниклим безвісти. На жаль, додому він повернувся на щиті. 

В «АрселорМіттал Кривий Ріг» Федір працював електрозварником ручного зварювання у цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу.

«До ЦМК Федір Тарутін прийшов працювати шість років тому. До цього у складі колишнього ЦРМУ-1 він виконував ремонтні роботи на ДП № 9, – розповідає Роман Удод, заступник начальника ЦМК з виробництва. – Завжди веселий, позитивний, з відмінним почуттям гумору – Федора любили та поважали у колективі. Він був професіоналом, тож йому довіряли найвідповідальніші зварні роботи, за якими здійснюється державний нагляд. При цьому він мав особисте клеймо – це особистий так званий паспорт зварника. Федір завжди був готовий допомогти колегам, підказати як і що можна зробити краще, вдосконалити».

За матеріалами Наше Місто.