Збалансоване харчування та питний режим допоможуть вберегти здоров’я

Опубликовано Татьяна Кобылева - пн, 30/11/2020 - 11:13
Олена Герасименко

Станом на 30 листопада в Дніпрі зареєстровано 17 569 випадків захворювання на COVID-19, водночас одужали 12 202 людини.

На сьогодні 4 737 пацієнтів лікуються амбулаторно, в стаціонарах знаходяться 630: у 21-й лікарні – 176 пацієнтів, у 16-й лікарні – 93, у 4-й лікарні – 127 пацієнтів, у лікарні № 6 – 69 пацієнтів, у 9-й лікарні – 88, в 11-й лікарні – 77, а у 6-й дитячій – 9 пацієнтів з COVID-19. Про це під час брифінгу повідомила завідувачка амбулаторією № 5, сімейна лікарка КНП «Дніпровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 6» ДМР Олена Герасименко.

У місті продовжують працювати мобільні бригади з ПЛР-системою. Вони здійснили 6 924 виїзди та обстежили 49 786 осіб. 

«Варто звернути увагу на правила харчування людям, які мають ознаки застуди. Намагайтеся більше вживати продукти, багаті на мікроелементи та вітаміни. Їжа має бути проварена або приготована на пару. Також пийте багато рідини, вона добре виводить токсини з організму, прискорює  обмін речовин та полегшує перебіг захворювання. Намагайтеся також зменшити споживання цукру та солі. Будьте здорові та бережіть себе», - рекомендувала Олена Герасименко

Теги