Звернення заступника міського голови Андрія Бабського

Опубликовано admin - чт, 07/06/2018 - 11:04

Шановні городяни та медична спільното!

Вітаємо ініціативу керівництва Дніпропетровської Обласної ради та особисто Глеб Пригунов щодо передачі стоматологічних закладів у власність громади міста Дніпра.

На сьогоднішній день міським департаментом охорони здоров'я проводиться робота з оптимізації первинної медичної допомоги в рамках реформи, що стартувала в країні. Метою оптимізації не є скорочення медперсоналу, чи закриття лікувальних закладів. Наше завдання - максимально ефективне використання бюджетних коштів та підвищення якості надання медичної допомоги. На сьогоднішній день коштом міського бюджету всі сімейні лікарі забезпечені комп'ютерами, орг. технікою, необхідним медичним обладнанням. З 2018 року за ініціативи міського голови лікарі первинки отримують 30% надбавки до заробітної плати.

Як відомо, нещодавно у місто повернулось 14 ЛЗ вторинної ланки. Такий же підхід буде застосовуватись у цих закладах.

Не буде виключенням і стоматологічна служба. В наші плани не входить скорочення стоматологічних закладів та фахівців. Основне завдання – створити належні умови праці для медичних працівників, в тому числі стоматологічної галузі та забезпечення належної якості надання медичної допомоги.

Віримо - все буде Дніпро!