Отримай свій шанс заробляти на ставках в Sapphire Bet. Надійна бк дарує до 100 доларів новачкам

Опубликовано Татьяна Кобылева - пт, 10/09/2021 - 13:29
Sapphire Bet

Заберіть солідний бонус від sapphire bet. Букмекер пропонує ставки на 100 доларів вітального бонусу. Беттінг без ризиків, мінімальною маржею и постійними заохоченнями

Sapphire Bet: пропозиції букмекерської контори 

Портал для ставок на спорт Sapphire Bet був створений у 2007 році. Платформа об’єднує безліч спортивних дисциплін для створення ставок та ігрові автомати з щедрими множниками. Експерти віртуального беттінгу підготували незалежний огляд бк Sapphire Bet, у якому ви знайдете усі відповіді про успішні ставки на спорт на цьому сайті. 

Ліцензія та надійність Sapphire Bet

Букмекерська контора наразі знаходиться на етапі стрімкого розвитку. Ще багато беттерів не чули про переваги платформи, але у неї є всі перспективи потрапити до топ-найвигідніших бк в Україні та країн СНД. Поки на державному рівні не існує законодавчого механізму регулювання віртуальних ставок на спорт, бк отримав дозвіл від міжнародного регулятора.

Компанія Кюрасао контролює якість контенту, дотримання правил, рівень лояльності адміністрації до букмекерів. Регулятор постійно проводить моніторинг подій задля створення вигідних умов для беттерів. Саме тому рівень довіри активних клієнтів до цього порталу досить високий. Усі питання швидко вирішуються через службу підтримки, які у більшості випадків виступає на боці своїх користувачів.

Бонусна політика букмекера

Лише після простої реєстрації, верифікації для підтвердження особистих, платіжних даних клієнт отримує доступ до усіх переваг порталу. Новачків заохочують вітальним бонусом. Букмекер пропонує до 100 доларів на рахунок за створення нового аккаунта. Оскільки можна мати лише один обліковий запис на сайту бк, ця пропозиція дії лише 1 раз для новачків.

Для отримання вітального пакета, окрім реєстрації, потрібно поповнити рахунок. Розмір подарунку розраховується, як 100% від суми поповнення. Тому, сума поповнення першого депозиту має значення.

Додаткові бонуси для активних беттерів

Клієнти можуть розраховувати й на інші бонусні формати, серед яких:

•    Експреси дня. На офіційному порталі виокремлюють вигідні події з додатковими відсотками до суми виграшу. Перелік вигідних подій постійно оновлюється;
•    Кешбек. Повернення відсотка від суми програшу. Кешбек розраховується індивідуально в залежності від вашої активності на сайті;
•    Турніри, акції, лотереї, розіграші. Безліч форматів для додаткового заробітку;
•    Страхування ставок. Ви можете робити ставки без ризиків після активації цієї функції. У випадку програшу ставки гроші зараховуються на ваш рахунок. Цією пропозицією слід скористатися, якщо ви не впевнені у результаті події.

Кожен бонус має вейджер. Він фіксує правила відіграшу, яких потрібно дотримуватися для активації бонусу та отримання реальних грошей. Ігнорування вейджера призводить до ануляції подарунку.

Переваги Sapphire Bet

Букмекерська контора окрім надійності, щедрих бонусів пропонує безліч інших переваг. Адміністрація порталу швидко виходить на зв'язок, ви можете отримати відповіді на питання стосовно букмекерської контори. Передбачені грошові транзакції через популярні платіжні сервіси. 
Особливої уваги заслуговують лайв-ставки. Це формати беттінгу в режимі реального часу з цікавою динамікою. Букмекер охоплює майже усі популярні види спорту для лайв-форматів. Для фанатів казино портал пропонує асортимент ігор від надійних провайдерів. Це слоти з різною кількістю активних ліній, технічними параметрами. 

Більше інформації про букмекера ви знайдете на порталі geneva або на офіційному сайті бк. 
 

Теги