Борис Філатов передав родинам волонтера та військового ордери на нові квартири

Опубликовано admin - ср, 29/11/2017 - 16:35

29 листопада ордери на нові оселі отримали багатодітна родина волонтера Марлена Абляєва та сім'я атовця Анатолія Карпова. Ключі від квартир їм передав мер Дніпра Борис Філатов.

До цього багатодітна родина Абляєвих, де виховують трьох синів і двох дочок, винаймала житло. Батько сімейства Марлен Абляєв наразі на громадських засадах працює в полку ПСПОП «Дніпро-1» ГУНП у Дніпропетровській області. Новою трикімнатною квартирою за адресою: вул. Мандриківська, 127 сім'я задоволена.

«Дуже раді, що нам дали це житло. Як облаштовуватися далі – думатимемо», – кажуть у родині Абляєвих.

Також двокімнатну квартиру по вул. Чеботарьова, 28а отримала сім'я Карпових. Галина Карпова – мати-одиначка. Жінка самотужки виховує молодшого сина Максима, який має інвалідність. Старший син Галини Карпової – Анатолій, є учасником АТО. Наразі хлопець перебуває на реабілітації у київському шпиталі.

Загалом цьогоріч 10 сімей черговиків уже отримали квартири від мерії. До кінця 2017-го планують вручити ще 3 ордери на житло. Торік у Дніпрі було роздано 19 квартир: 17, що придбані за рахунок держбюджету, і 2 – за кошти міста.